Gravør Linds Hus – Peter Bangs Vej 45

Ikke Ledigt

Gravør Linds Hus bliver klar til udlejning fra 1. maj

Til maj kan du leje vores helt nye kontorlokale på Peter Bangs Vej 45, FrederiksbergKontorlokalet er under renovation, og kommer til at blive en del af vores større kontorlokaler!

Dette nye lyse og lækre kontorhotel er på 2 etager og et kælderetage. Stueetagen består af et storrumskontor, som har 3 smukke franske altaner mod syd. Dette er med til at lyse lokalet op samt give lækkert belysning. Der er også en første sal med 3 franske altaner mod syd. Her har man en smuk udsigt mod det rolige, fine kvarter. Mod nord har man en lækker udsigt mod pladsen “Sløjfen” og Lindevangsparken.

I kælderetagen finder man køkkenet og lounge, hvor man også kan åbne de store døre og få frisk luft. Specielt ved dette område er muligheden for at få et pusterum. Hvis man stadig har energien, kan man socialisere sig med hinanden efter egen behov og udveksle kreative ideer. Derfor er området også det perfekte sted for at kunne skabe den innovative idéudvikling.

Der er ingen begrænsninger for, hvem der kan leje lokalet (dog visse undtagelser, derfor vigtig med kontakt). Derfor kan lokalet også anvendes som klinik, showroom eller butik.

Omgivelserne omkring Peter Bangs Vej 45 er fyldt med liv. Fra kontorhotellet kan man allerede se pladsen “Sløjfen” og Lindevangsparken. Velkendt er der Cafe Lindevang, som servere for eksempel deres fantastiske frokostmenuer, som består af bl.a. smørrebrødsretter, kold bord, tatar og meget mere.
For mere hygge (eller hvis du er farten) står Vintage Coffee til rådighed. Med lækker kaffe, kage, morgenmad og frokost kan man nyde det energiske miljø på Sløjfen, mens man holder en pause fra arbejdet. Hvis man har brug for at strække benene i en ellers livlig og travl område, er Lindevangsparken lige ved siden af Sløjfen. Så hvis man har behov for en smule natur, er parken kun 2 min. væk.

Siden vil blive opdateret med nyere billeder løbende.

[table width=50%]

,

Areal, 206 m²

Antal kontorpladser, 20 stk.

Husleje pr. md., kr. 35.000

[/table]

For flere oplysninger, kontakt os her.