Om Kapselfabrikken

Kapselfabrikken er det tidligere Dansk Presse Fabrik, som byggede store og små metal- og papirpresser i bygningerne. Dansk Presse Fabrik havde også selv en stor produktion af pressede metalemner, herunder kapsler til flasker og medicinemballage. Samt så vidt vides gryder i aluminium, solgt under varemærket Kløverblad, deraf sidegadens navn Kløverbladsgade.

Kapselfabrikken er flot renoveret, og mange spændende virksomheder hører hjemme her. Kendte virksomheder som arkitektfirmaet BIG (Bjarke Ingels Group) og diverse spændende showrooms for mode, design og arkitektur, samt mange små kreative virksomheder indenfor bl.a. teknologi- og mediebranchen.

I Kapselfabrikken er der et herligt, blomstrende miljø, hvor mange arbejder sammen og indgår aktivt i fællesskabet. Lejerne har etableret en forening med en fælles hjemmeside, hvor man kan promovere sin virksomhed, hvis man melder sig ind i foreningen.

Kapselfabrikken har en usædvanligt god beliggenhed – lige midt i et trafikknudepunkt for både privat og offentlig transport. Den ligger bare 100 meter fra Ny Ellebjerg Station, som er knudepunkt for Køgebugtbanen og Ringbanen samt snarligt den nye Metro og Ringstedbane, med direkte linje til Lufthavnen. Stationen betjenes tillige af flere busser. Derudover ligger Kapselfabrikken tæt på flere store indfaldsveje/motorveje, og der er mulighed for både gratis og betalt parkering. For de flyvende er der kun 12 min. til lufthavnen, og cyklister kan nå Rådhuspladsen på cirka den samme tid.

Dertil er Kapselsfabrikken omgivet af mange gode små caféer og food stores samt et supermarked lige uden for fabriksporten. Vi har ovenikøbet en rigtig god frokostordning med caféen Komida, hvor vores lejere kan få et fleksibelt antal frokoster hver dag til kun kr. 50 pr. måltid.

Besøg Kapselfabrikkens website: