Services

Fri møderum

          

Som lejer hos Lyst & Lækkert er adgang til fine møderum inkluderet i huslejen. Du deler med andre lejere og booker mødelokalerne i et fælles system. Her gælder det, at kundemøder har prioritet overfor interne møder. Almindeligt arbejde, telefonering etc. må kun finde sted i møderummene, når ingen andre har behov for dem.

Fri lounge og køkken

Begge lejemål har et pænt køkken med køleskabe og opvaskemaskine. Køkkenerne er udstyret med service og bestik samt andet husgeråd til et normalt brug i forbindelse med kontor. Loungen er udstyret med et hyggeligt sofahjørne og bordfodbold.

Frie altaner på 4. sal

Lyst & Lækkerts lokaler på 4. salen har solrige, fælles vestvendte altaner med fin udsigt. De fleste kontorer på 4. sal har egen udgang til østvendte altaner med panoramaudsigt over København.

Møblering

Lyst & Lækkert har et sortiment af hæve-sænke-borde, stole, mødeborde og opbevaringsmøbler, hvor du kan vælge noget, der passer dig. Pris: kr. 175 pr. hæve-sænke-bord pr. md. og 125 kr. pr. kontor stol pr. md. Andre møbler efter aftale.

Privat P-plads

Til de større lokaler er der mulighed for at leje din egen private p-plads blandt de p-pladser, som Lyst & Lækkert råder over på Kapselfabrikkens område. Pris: kr. 1.200 pr. P-plads pr. md. Der er også mulighed for at leje en p-plads i p-kælderen til kr. 800 pr. plads pr. md.

Alternativt er der gratis parkering i de omgivende gader, hvor der sædvanligvis kan findes en p-plads.

Fibernet

I Lyst & Lækkert har vi superhurtigt fibernet. Det findes både trådløst og kablet i vores lokaler, så også dine gæster kan have glæde af det. Adgang til fibernet betales efter antal medarbejdere med tilknytning til lejemålet.

Pris: kr. 50 pr. medarbejder pr. md.

Rengøring

I Lyst & Lækkert betaler man rengøring efter antal medarbejdere med tilknytning til lejemålet, da vores erfaring er, at rengøringsbehovet er direkte proportionalt med antallet af personer, der bruger lokalerne.

Pris: kr. 420 pr. medarbejder pr. md. (NB! Showrooms betaler procentvis i forhold til areal).

Drift, varme og el

Lyst & Lækkert betaler helt normale drifts- og varmeomkostninger til ejendomsselskabet Dades, som ejer Kapselfabrikken. Ligeledes betaler vi Ørsted for el. Dertil løber der omkostninger på for daglig drift og vedligehold af lokalerne. Så jo mere du sparer, og jo bedre du passer på lokalerne, desto lavere bliver din samlede omkostning.

Drift, varme og el opgøres primo det nye år, for året der gik. Der betales et realistisk à conto beløb, der justeres efter den årlige opgørelse.

  • Ledige Lokaler

    Se her hvilke kontorlokaler, der er ledige hos Lyst & Lækkert netop nu.